Kategorier
Livet

Fredagen den 15 mars – bra och anus

Bra: Jonathan har kommit hem från en konferens, vi har längtat hela veckan. Han tog sovmorgon när jag lämnade barnen, och sen åt vi frukost tillsammans innan han åkte till jobbet. Mysigt!

Anus: Vaknade redan halv fem imorse av huvudvärk, känner mig frusen och emlig (därav innemössa och ett fejs som ser minst lika gammalt ut som det är).

Bra: Jag har just skrivit klart ett roligt reportage från coola Jenny Bäckströms hem, ska bara skriva några bildtexter så får jag ta helg sen. Otroligt nöjd med att ha jobbat klart på fredagen för en gångs skull! Klassiker annars att jag jobbar på helgkvällar eller tidiga helgmorgnar pga usel planering.

Anus: Det duggregnar och är tre plusgrader idag, riktigt trist geggamojaväder.

Bra: Men det betyder ju att snön smälter och vi ändå närmar oss våren!

Anus: Världen är bra ful just nu. Geggamoja, fjolårsgräs, framsmältande bajskorvar, och i trädgårdslandet har kåltälten blåst sönder och hänger i gröna (mögel?) trasor. Vill städa upp, göra fint, svedjebränna, kratta rent!

Bra: Det är fredag! Jag ska städa, avnjuta en lammbog med salsa verde (den bakas långsamt i ugnen i detta nu) och ett glas rött, ha fredagsmys med de andra och hångla med Jonathan.I helgen ska vi bygga ett bättre stängsel i trädgården och byta ut det fulaste vi någonsin har byggt, och så ska vi förbereda för galten som nog kommer snart! Hurra!

Vad ska ni göra i helgen?

2 svar på ”Fredagen den 15 mars – bra och anus”

Känner precis igen mig. Helgen blir räddningen för att klara deadline. Ofta är det nog inte planeringen som är dålig utan att bli störd av olika mer eller mindre akuta händelser när jag försöker jobba. Förstår precis de som flyr till en ö nånstans för att få lugn och ro. Idag ska det alltså skrivas faktablad om olika grönsaker. Borde hinna med ett par i alla fall. 1 1/2 äppelträd kvar att beskära och määäängder av täcklöv att ta hand om från bäddar och land.
Tittat runt lite… Så himla fint ni bor och trevligt att bjuda in till julaktiviteter.
Inte kul att vakna med huvudvärk. Hoppas du mår bättre idag.
Allt gott
/Anette

Tack 🙂 Det låter i och för sig kul att skriva om grönsaker. Men jo, helgen är en bra dealine 🙂

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *