Gästrummet före och efter

Bildbonanza! Äntligen är det färdigfixat i gästrummet! Jag målade över de fula tapeterna, målade fönsterfodren vita och satte upp gardiner. Före:IMG_5259Efter:

IMG_6571Extra nöjd med att jag har satt upp sänglampor. Det är mer än vad vi lyckats med i vårt eget sovurm. IMG_6570IMG_6588Här ovanför gästsängen sitter vår allra finaste tavla, en affisch på det där knasiga uppstoppade lejonet som finns på Gripsholms slott.

Jag gjorde också iordning den efterlängtade pysselhörnan! Så här såg det ut innan jag började:IMG_5257 Och såhär fint blev det!

IMG_6573

IMG_6577

Extra viktigt kändes det av någon anledning med ett sånt här ställ för omslagspapper. Vet inte varför, men det känns så fint och ordningsamt på nåt sätt.

Titta så förfärligt fula fönstren var innan:IMG_5258Jag har inte målat själva fönstren än, bara runtom. Jag väntar med det tills det är varmare ute. IMG_6582IMG_6567Skänken står kvar på samma ställe. Den är så fin!

IMG_6579

På den här väggen (som visst är lite bucklig ser jag nu) tänkte jag sätta upp massor av snygga speglar, det finns ju alltid på loppisar.

Jag tycker verkligen om vårt gästrum. Har alltid gillat det rummet, det är fridfullt och lugnt på något sätt. Och nu är det fint på riktigt! Om man inte tittar på golvet och taket, men det är ju lätt att låta bli.

IMG_6578

4 thoughts on “Gästrummet före och efter

  1. Vilken pusselhörna! Där skulle jag vilja gå loss med allt material och skapa! 🙂 Och fint gästrum med, så många extra sängplatser ni har! 4 va?

    1. Tack! Ja det är så lylligt att kunna ha så många gäster, en hel familj utan att det blir besvärligt alls.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *