Kategorier
Beauty Livet

Grått hår är det nya färgat hår

Bild 2016-04-20 kl. 13.51

Egentligen är det ju helt sjukt hur man håller på och kämpar för att se ut som någon man inte är.

Jag började henna håret i 10-11-årsåldern sådär, och har färgat det sen dess. Nu är jag så gråhårig att utväxten verkligen ser förfärlig ut, och jag färgar och färgar i benan, tills jag en dag bara hejdade mig och tänkte:

Vad håller jag på med egentligen? Vem försöker jag låtsas att jag är? 

Och när jag började fundera på saken kändes det bara helt sjukt och nästan självföraktande att hålla på och färga håret. Så nu slutar jag med det! Jag har gjort lite slingor under utväxttiden för att inte se ut som en idiot med två hårfärger. Kanske lägger jag några gråa slingor nästa gång hos frissan?

Så nöjd med det här beslutet! Och så ska det bli spännande att se min riktiga hårfärg.

2 svar på ”Grått hår är det nya färgat hår”

Modigt! Har själv mest bara gjort slingor ibland men inser att det räcker för att man knappt ska veta hur den egna, naturliga nyansen är numera. Men de gråa håren vill jag ta bort, är inte mentalt mogen för dem än.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *