”Ge mig min kyckling, jag kan inte hålla mig för gos”

IMG_0947
Ines och Chaplin.

I morse när jag gick ut för att hämta tidningen ropade grannen på mig. Våra två kycklingar hade kläckts och var redo för avhämtning! Vi misslyckades ju kapitalt när vi lånade hans kläckare härom sistens, så när han skulle kläcka själv slängde vi med några ägg.

Charlie och Chaplin har nu fått flytta in i en låda med kutterspån i vardagsrummet.

”Ge mig min kyckling, jag kan inte hålla mig för gos”, sa Sixten. Någon timme senare tyckte han att de redan börjat växa.

Jag är så lycklig att våra barn får det här livet, med katter och kycklingar att gosa med, och snart en hund hoppas jag, och så grannens får och hästar. De mår så bra av det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *