Jag har i alla fall städat i ett skåp

IMG_8789
Men jag har i alla fall städat det här skåpet! Sånt här ger mig patetiskt nog ett litet pirr varje gång jag öppnar skåpet.

Mer gnäll i kategorin orealistiska planer/felprioriteringar:

Jag fattar inte var tiden tar vägen? Eller egentligen är det jag som är en idiot som vanligt. Barnen är hos farmor och farfar i ett dygn, och då tänkte jag sota ur vedpannan, klyva en stor hög med ved, städa, baka, laga mat, sätta upp sänglampor till alla, skrapa, spackla och slipa en dörr som ska målas och skrapa/slipa bort färgen från två skolbänkar som vi köpte på loppis till barnen. Ja, och efter det skulle jag och Jonathan riva ut badrummet inför renoveringen som drar igång på tisdag (woho!).

Nu är klockan halv tre och jag har lämnat barnen, handlat, sotat och börja elda samt dragit igång ett långkok. Inte ens tagit mig ner till vedhögen. Blir galen på mig själv för denna usla planering.

2 thoughts on “Jag har i alla fall städat i ett skåp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *