Jag vill inte gå in

Nu vill jag bara vara ute! Det var en så fin dag igår. Jag och Jonathan gick ut tidigt och fixade hos grisarna, och det var en underbar morgon! Luften var helt len och lagom ljummen och doftade så fantastiskt, ni vet sådär så man inte kan lukta sig mätt.

Fast bilderna är från kvällen, när jag gick hem från fåren och det var så svårt att gå in fast jag var klar med utesysslorna och barnen behövde gå och lägga sig. Jag dröjde mig kvar vid trädgårdslandet, nöp lite ogräs, vattnade några jordgubbsplantor.

Det är så svårt att återge känslan, jag känner att det finns ett ganska stort glapp mellan text och bild här! Det jag ville visa med den usla mobilbilden ovan var att körsbärsträdet står i blom. Det är ljuvligt, ni får ta mig på orden!

2 thoughts on “Jag vill inte gå in

  1. Jag älskar bilden, så till mig förmedlas känslan fint! Även om det inte var körsbärsblom jag främst såg… det är den gräsbevuxna vägen som fångar mitt öga. Bredvid gärdesgård och träd, med en lada längre fram. Åh, så fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *