Julafton i några bilder

Vi hade en mysig julafton med Jonathans familj. Till skillnad från när min familj är här så är allt väldigt välorganiserat med dem. Jag fotade inte så mycket, men här är några ögonblicksbilder.

Frukost i soffan på morgonen. Barnen gav varandra sina julklappar – som förälder blir man ju så rörd när de gör varandra glada, tackar och kramas och sånt.

Jonathan och Jonas åkte till Jonas mamma med julklappar och fika, och jag och Bodil gick till djuren. Här drar hon upp hönsmat till hönshuset. Hon börjar vänja sig lite vid pulkan, men tycker fortfarande att det är konstigt att man ska dra fast det tar emot.

Hetsen! Jag pendlar mellan att tro att det är panik och att jag har jättegott om tid innan gästerna kommer. I den här stunden trodde jag att jag hade jättegott om tid. Sen blev det panik.

Men det blev bra ändå, fast jag inte hann måla naglarna. Här är julbordet! Den bruna maten, hehe. Skinkan blev ju också brun/grå eftersom den inte innehåller nitrit.

Tomten. Det var Jonathans tomtepremiär, konstigt nog. Han var väldigt bra. Alla barn var glada. Sen gick han till grannen och jag tror han sa fel namn på ett barn, men de verkade nöjda ändå.Gottebordet.

Och julpusslet – som innehöll en DUBBLETT! Har aldrig varit med om det förut. Hoppas det inte innebär att någon annan bit saknas.

Idag ska vi göra väldigt lite – läsa böcker, fortsätta lägga pussel, spela tv-spel. Den här julen har vi bokat in tid för att inte göra något särskilt, det ska bli så skönt! Men vi ska också träffa lite folk och hugga en massa ved.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *