Kategorier
Livet

Kalashetsen

img_0380
Ser ni vad formen föreställer?

Idag ska vi fira Morris som snart fyller 18. Jag bakade hela dagen igår pga missbedömde arbetsinsatsen som vanligt. Hade kameran redo för att ta lite härliga underbaraclariga bilder till bloggen, men det var kaos här hela dagen. Dessutom råkade jag tratta i mig två ganska stora glas vin på kvällen (det var så lite kvar i en bag in box att det inte var något att spara tänkte jag, men det var visst lite mer än jag trodde) när jag gjorde soppan som ska serveras idag, så kanske tappade jag min fingertoppskänsla något.

Just nu städar Jonathan toaletterna, Ines kollar på tv och Sixten facetimar med sin kompis (det är inte riktigt ett samtal utan mer heeej – heeeej – uuuähhh – pruuuutt osv) och jag ska dra igång en plockrunda, baka scones och stryka en duk. Funderar över hur mycket man egentligen ska städa innan 25 kalasgäster dundrar in. Min farmor lärde mig att om man får främmande och inte hinner städa ska man baka en sockerkaka och putsa spegeln i badrummet… Men jag tror vi hade lite olika utgångslägen.

2 svar på ”Kalashetsen”

Jo men det bygger lite på att man inte har högar med smutsvätt på golvet, leksaker överallt, bråte och skräp. Vår panikstädning går mer ut på att öppna skåp och lådor och slänga in allt, alt sparka in det nder sängarna.

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *