Kategorier
Lycka

Lilla Ekens gård på youtube

Jag har startat en youtubekanal för Lilla Ekens gård, kul va! Tanken var att jag och min kompis/granne Karin skulle köra tillsammans, det är därför hon är med i början och så, men hon insåg att hon inte skulle ha tid så jag kör vidare själv.

Min första film är ingen masterpiece kanske, men jag har aldrig klippt film förut i hela mitt liv, och allt är inspelat med mobilkamera utan extra mikrofoner etc. Men det var kul! Filmen handlar om en av alla jobbiga lamningar vi hade det här året. Nästa film blir om grisningen/smågrisarna tänker jag!

Kolla här på filmen, och glöm inte att gilla, kommentera, prenumerera, sånt som är viktigt.

2 svar på ”Lilla Ekens gård på youtube”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *