Kategorier
Bodil

Livet som hundvalpägare

IMG_2379
Frost i gräset. Mycket intressant. Liksom precis allt annat i hela världen.

Den här alltså. Nu har hon bott är i en månad!

Hon vill ju alltid alltid vara med. Helst vill hon ligga på mig även när hon sover. Ligger hon själv måste hon alltid störta upp och tassa efter om jag går till ett annat rum. Går jag upp på övervåningen står hon därnere framför grinden (hon kan inte gå i trappan ordentligt så hon får bara vara därnere) och gråter. Sitter jag vid bordet ska hon absolut upp i knät, när vi äter middag biter hon oss i fötterna för att hon inte får vara med.

Och om hon lallar iväg på något eget äventyr måste jag ändå gå efter henne och hindra henne från att bita sönder grejer vi inte vill att hon ska bita sönder.

Jag ligger efter med jobbet så att jag måste jobba varje kväll. Vi hittar bajskorvar här och där i huset. Men på det hela taget är det väldigt kul och mysigt att ha en hund!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *