Loppis, får, bad och Morris

Vilken perfekt semesterdag! Som vanligt innehöll den alldeles för lite slappande, men annars. Jag och Jonathan åkte på en liten loppisturné och köpte så mycket fint – bland annat den här smörasken från Rörstrand, en riktig pulshöjare faktiskt! Köpte en massa porslin till loppisen, en illgul stormlykta, ett par superfina julgardiner och en duk också… Och Jonathan köpte lite verktyg och en låda med bultar.IMG_8597 Sen kom Morris ut en sväng och åt pannkakor med jordgubbar. Imorgon åker han på cykelsemester med två kompisar till Gotland, så jag letade fram lite lämplig semesterlitteratur att skicka med.

IMG_8606 Jag och barnen och Bobo åkte och tog ett kvällsdopp (fast jag badade inte, har blivit kräsen på äldre dar och tycker inte det är värt besväret i en dyig liten insjö. Däremot badar jag alltid i havet när tillfälle ges!). Bodil gillar att bada, det är kul. Hon går ut långt och försöker dra till sig vasstrån och näckrosblad, så huvudet hamnar under vattnet och det enda som sticker upp är en viftande svans.

IMG_8607 Sen tog vi ut Sirpa och Ripa till de andra fåren i hagen igen – Ripa har varit helt bra i många dagar utan vätskeersättning, så nu är vi inte oroliga längre. Så otroligt skönt att hon klarade sig!

IMG_8614mitt instagramkonto finns en supergullig film där Ripa hälsar på fegisarna. De känner inte varandra egentligen, de hann bara gå tillsammans i två dagar innan Ripa blev sjuk, och sen har vi ju haft henne och Sirpa hemma i två veckor.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *