Kategorier
Loppis

En lycklig loppisdag

Idag öppnade jag loppisen en stund på dan. Det är så mysigt där! Varje gång vi har öppet fixar vi lite bättre, går runt och småfiffar och flyttar runt. Börjar hyfsa till sig nu! En loppis är ju i ständig  förändring – möbler och grejer kommer och går hela tiden.

IMG_8580 IMG_8584Min loppiskompis Karin jobbar i Stockholm just nu, men jag hade sällskap av Ines. Vi åt köttbullsmackor och tittade ut på regnet. Det är så mysigt att sitta och babbla med henne. Jag tänker med fasa och förtjusning att vi kommer bli som Gilmore girls.

IMG_8571Sen kom våra vänner som har sommarhus i närheten för att köpa ägg – och de blev kvar på middag. Jag skördade de första betorna, sallad och salladslök. Så gott!!!

IMG_8591

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *