”Men hon är ju journalist!”

Vi har hängt i trädgården idag också – fast turats om att vara inne med stackars stackars Sixten som är sjuk igen!

IMG_8412

Vi släppte ut hönsen, och det gick bra till en början, de gick runt i en liten flock och pickade och sprätte som jag föreställt mig att de skulle göra. Men tuppen Sune härskar genom att söndra och jagade hönsen som flydde åt alla håll! Två små stackare satt och tryckte under altanen i nästan en timme. Jag och Ines samlade in dem i hönsgården, och Ines tyckte att de skulle få stanna där hela dagen imorgon så de lär sig veta hut.

IMG_8431

Jag har klippt häcken. En del tycker att man ska ta ett steg tillbaka ibland och kolla att häcken blir lika hög överallt. Såna personer kallar jag för fegisar.

IMG_8423

Sen började jag elda upp alla kvistar och lite fjolårslöv och annat som låg löst och skräpade i trädgården i ett oljefat som jag hittade bakom Morris hus, men då blev Ines ängslig – det tyckte hon inte att jag skulle göra utan Jonathan.
Det går nog bra, sa jag, men hon gick ändå in för att kolla med Jonathan att det verkligen var okej att jag handskades med öppen eld på egen hand där ute.
Det går nog bra, sa Jonathan.
Men hon är ju journalist, sa Ines misstroget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *