Kategorier
Gnäll

Stockholm? Njää jag vet inte…

Igår var jag och Ines i Stockholm och rev av ett läkarbesök, en lunch med familj, en glass i Kungsan och lite shopping.

IMG_8443

Jag trodde ju innan vi flyttade att jag ändå skulle känna ett behov av Stockholm, men jag gör knappt det. Alltså det är underbart att träffa vänner, dricka vin på lokal, gå på teater eller vad det kan vara (har gått på teater dubbelt så ofta som jag brukar sen vi flyttade hit – det är liksom min definition av vad vi har Stockholm till nuförtiden).

Men att hetsa runt som vi gjorde igår – jättemycket folk överallt (känner att jag redan har börjat tappa det där naturliga sättet att röra sig i folkmassor – hur man liksom intuitivt vet åt vilket håll man ska kliva för att komma förbi nån), bara damm och sten och bilar och oväsen. Och så himla snuskigt på Plattan. Det var inte ens mysigt att sitta i Kungsan! Bara grått och fult i den skarpa vårsolen.

IMG_8446

På hemvägen fick vi punka på bilen, så nu kunde jag inte jobba i stan idag som det var tänkt – och helt ärligt kändes det jätteskönt att sätta mig i mitt fina arbetsrum med den underbara utsikten över ängarna och lyssna på tuppen som galer som en galning, istället för att hetsa iväg.

IMG_8444Ines var fin i alla fall.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *