Kategorier
Livet

Mitt i semestern

Jag mellanlandar hemma några dagar – kom nyss från Öland med barnen, och imorgon åker jag till Köpenhamn med min bästis. Just nu är Jonathan och barnen på båtutflykt och jag ska plocka lite i huset, slänga in en vildsvinsstek i ugnen, ta upp potatis, rensa lite i trädgårdslanden och börja packa.

Älskar det här tillståndet mitt i semestern då allt bara lunkar på – alla är nervarvade och avslappnade, man går runt och pysslar med sina små projekt. Jag har slutat vara stressad över jobbet (det sitter ju i ett tag) och börjat fantisera om höstens möjligheter.

I övrigt händer inte mycket på gården just nu – Jonathan har börjat gjuta plintarna för vårt vedskjul i trädgården, kalkonkycklingarna (bara två kvar, en dog helt oförklarligt) har blivit stora och får flytta in till hönsen, lammen ska avskiljas om någon vecka. Förstaskörden hö blev liten men bra tror vi – om andraskörden blir lika stor klarar vi vintern. I trädgårdslandet växer inget så det knakar pga torkan. Sämsta odlingsåret hittils för oss!

Ja, det var nog allt! Over and out.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *