Kategorier
Får

Morgon hos fåren

Varje morgon när de andra har stuckit tar jag en sväng till djuren och fyller på mat och vatten och kollar läget. Jag fastnar ofta hos fåren. Det är så mysigt att sitta och titta på dem när de äter.

Just nu står de i olika boxar i stallet inför lamningen, och Affe är satt bakom galler för han bökade så mycket med tackorna. Oftast hamnar jag hos Sirpa och Ripa som inte tackar nej till lite gos – tvärtom, de tigger aktvt gos! När de har ätit färdigt kommer de fram och lägger huvudet mot mitt ansikte och vill bli klappade och kliade.

Ja, sån är jag nuförtiden. Jag pratar med fåren också, med en jättekonstig röst.

2 svar på ”Morgon hos fåren”

Det gör jag mä! Pratar med djuren med skitfånig röst! Och så har jag olika röster beroende på vilket djur jag pratar med. Vi har katter och hade tidigare även kaniner och i framtiden blir det höns, eventuellt ankor också och det ska bli intressant att höra vilken röst de får av mig ???

Jag har bara en djurröst, vilket alltid gör hunden förvirrad när jag pratar med de andra djuren, haha! Hönsen pratar jag nog med min vanliga röst till, de bryr sig ju inte oavsett.
Skulle gärna höra alla dina röster, haha! Önskeinlägg på bloggen, spela in när du pratar med djuren.

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *