När jag stekte falukorv och överfölls av lycka

falukorv
(Falukorven)

Allvarligt, jag är nog en simpel människa. Idag när jag stod och stekte falukorv, barnen satt i soffan och kollade Netflix och Jonathan stökade med något i gästrummet, då  kände jag mig plötsligt så himla lycklig över vårt liv som vi håller på att skapa här – allt känns så rätt och bra.

middag
(Lyckorus alltså trots denna torftiga måltid.)

Det enda som känns jobbigt är att Morris för det mesta är så långt borta. Men annars – tydligen krävs det inte mer än ett hus, en familj och falukorv för att jag ska bi lycklig och känna mig fullkomligt nöjd.

ljus
(Men det här var i alla fall mysigt!)

Okej, fick ett roligt jobbesked imorse också, och så har jag gjort riktigt bra loppisshopping idag. Det spelar nog in.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *