Nu är jag en sån mamma

IMG_1177Vi är hemma igen efter några dagar på Legoland – vilken pärs! Barnen hade jättekul, men vi känner oss ganska urlakade faktiskt. Så skönt att komma hem till lugn och ro och gott om plats!

När jag ser den här bilden inser jag att jag de senaste åren har förvandlats till en annan sorts mamma – nu är jag nästan 40, jag matchar kjol med gympaskor och har en ryggsäck full med vattenflaskor och ombyteskläder. Jag åker för fan till Legoland.

Jag har aldrig riktigt identifierat mig med såna morsor, jag har tänkt att de är en annan sorts människor på nåt sätt. Men tydligen handlar det bara om tid – det är en fas i livet. Plötsligt är det praktiskt med gympaskor och ryggsäck, plötsligt blir man helt osjälviskt lycklig av att se sina barn lyckliga, och man utsätter sig för vad som helst (nästan) för det.

Nåväl. Nu ska jag gå ner till landen och se om det finns något att skörda, och fundera över dagens måltider. Lyxigt!

 

3 thoughts on “Nu är jag en sån mamma

  1. Ja, det är ibland en lite chockartad upplevelse med dessa självinsikter… eller som den när man inser att man är mer lik sina egna föräldrar än man någonsin trodde var möjlig… på gott och ont. Men jag som är uppvuxen i Helly Hansen och gummistövlar och hatade klänningar kan nu ibland bli helt förvirrad och förundrad över hur jag nu beställer klänningar i alla möjliga glada färger – för att det är det enda som duger och får jag inte använda snyggskorna regelbundet längtar mina fötter efter dem.

    Snacka om helomvändning – ha ha.

    Visst är det härligt att uppleva saker med barnen men oj, så skönt att komma hem igen!

    Ha det gott!

  2. Ja, herregud, livet va. Det coola är ju att man inte heller direkt har något emot att förändras till något som man tidigare rös av blotta tanken på. Nu har jag läst ifatt lite på bloggen och blev lite saknig långt borta i Afrika när jag såg den här på bilden på er tre, ser mycket fram emot att träffas ordentligt allihop i september! Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *