Och hur mår fåren då?

img_1293 De mår bra tror jag! Nu kommer de galopperande allihop när vi går in i hagen – så som det ska vara! Sirpa och Ripa och Affe är tamast, men även Annika har blivit riktigt kelig och vill gärna bli kliad. Felicia äter ur handen med tvekan, men Lilla My håller sig fortfarande i bakgrunden – kan på sin höjd tänka sig att stoppa ner huvudet i en hink i förbifarten och nappa åt sig något gott.

De har en stor härlig vinterhage, och Jonathan har byggt så fint åt dem inne i stallet. Det ser så mysigt ut när de ligger och slappar därinne och tuggar hö när man kommer.

Vi hoppas att Affe har gjort sitt jobb och att de allihop är dräktiga nu. I så fall blir det lamm i slutet av mars! Ska bli så kul! Fast just nu oroar jag mig lite för att de ska få i sig tillräckligt med käk. De betar fortfarande en del, de har tillgång till hö, och vi försöker sticka till dem en näve kraftfoder varje dag. Men det är ju svårt att fördela rättvist när Affe och Annika nästan fäller en när man kommer med hinken, medan Lilla My inte ens vågar sig fram.

img_1299

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *