Oduglig men tillfälligt nöjd

Jag har gjort illa mitt knä på något sätt. Jag kan inte säga exakt vad som hände, det har krånglat ett tag (kanske ända sen jag blev stångad av baggen faktiskt), men nu är det värre än någonsin. Igår morse grät jag nästan (eller jag gick och gnällde för mig själv i alla fall) i slutet av djurrundan när jag hade suttit på huk och mjölkat, mockat och sen släpat hö till alla. Resten av dagen var jag ett vrak, och i morse när jag vaknade kunde jag inte stödja på benet.

Jag har fått en telefondiagnos av en läkare; hydrops (vilket hittepåord!), det ska nog gå över av sig själv med vila. Blev erbjuden kryckor men där går gränsen!

Men jag har förstås tagit det lugnt idag, suttit vid skrivbordet och gjort bokföring och ringt en massa samtal och betat av såna där surdegar som ligger och alstrar stress.

Jonathan och barnen är i Falu gruva idag och Morris (som har flyttat hem till oss igen, hurra!) sitter i sitt hus och jobbar, så det är helt lugnt här. Jag har satt mig i fåtöljen i vardagsrummet med min stickning och tänkte lyssna ikapp på USA-podden.

Tänt ljus har jag förstås gjort också, och en brasa. Därute regnar det på hönsen.

Vilken LYX ändå! Sånt här gör jag bara när jag av tvång är stillasittande – nu känns det rätt bra ändå med det där skadade knäet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *