På smällen igen – en bajsig historia

Igår var det dags för Mållan att bli seminerad. Hon visade tydligt att det var brunstdags genom att rida vilt på sina vänner (och sin son…). När seminören kom satte vi fast Mållan i fodergrinden. Seminören kom med helkroppsförkläde och långa handskar och ett långt ”spröt” med tjursperma. Jag höll i Mållans svans och kliade henne på svansroten medan seminören körde in hela armen i röva på henne. Hon grävde ut ett par kilo bajs för att komma åt ordentligt, sen kunde hon känna äggstockarna (väl?) genom ändtarmsväggen, medan hon förde in sprötet och sprutade in sperman på sätt ställe.

Jag trodde att jag hade fotat när seminören stoppade in armen, men bilden visade sekunden innan Mållan trampade av mig min ena sko och sedan trampade ner den i sitt eget bajs…

Hur som helst! Mållans brunst avtog snabbt, det är ett tecken på att semineringen tagit sig – men vi vet ju inte säkert förrän nästa brunst uteblir. Pappa heter Fred, och kalven beräknas till början av juni.

Jag som gottar mig åt allt har nu redan börjat gotta mig åt kalvningen, kalven och mjölken! Hurra för Mållan!

2 thoughts on “På smällen igen – en bajsig historia

    1. Ja faktiskt, haha! Jag trodde jag var helt härdad/immun mot kobajs, men den här bajsfesten var faktiskt lite äcklig ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *