Hej igen!

Vi har haft en fin sommar trots att vår efterlängtade Berlinresa blev inställd. Vi åkte till Tärnaby istället, och det var fantastiskt!

För oss är det annars ingen större skillnad på denna corona-hemmasommar och andra hemmasomrar. Lite färre besök, men annars är vi ju oftast hemma ändå. Det är mycket att göra på gården på sommaren med höskörden och odlingarna, och dessutom är det ju härligaste tiden, och vi bor rättså nära havet. Så det går ingen nöd på oss! Hade vi bott i lägenhet i stan hade vi förstås känt ett annat behov av att komma iväg.

Hur som helst! Vardagen är tillbaka och jag gottar mig åt hur fin den här hösten ska bli. Jag ska renovera färdigt fönstren (nästan klar, hurra!), röja i källaren, göra färdigt gårdsbutiken och renovera ett rum på övervåningen i Morris hus som ska bli min skrivarstuga. Och skriva en roman, haha!

Nä men jag är väldigt bra på att gotta mig. Gottar mig åt allt höstmys; elda brasa, tända ljus, dricka te, ni vet. Men också redan över hur mysigt det ska bli med jul. Gottar mig åt att inte vara stressad över något särskilt. Och när de pratade om amerikanska presidentvalet på radio gottade jag mig åt det också – så härligt det ska bli att se Trump avsättas, och det i november när jag dessutom är färdig med en massa jobbiga grejer och bara har en massa mys. Haha!

Jag gottar mig också åt våra helt ljuvliga kalvar Frida och Flora, titta bara så fantastiskt söta de är!

Just nu går de på baksidan av trädgården medan Mållan och Hoppe är hos grannen för seminering (Mållan alltså, hehe). Sen ska Hoppe stanna där medan Mållan kommer hem igen. Frida och Flora är ju supertama och väldigt intresserade av oss – inte så jättegosiga, men jag tror inte några andra djur än får är det? Fåren kommer och lägger kinden mot ens kind och står och myser, så gör inte korna även om de kan uppskatta ett skönt kli. Vi mutar dem med äpplen, då är de bra tillgivna i alla fall.

2 thoughts on “Hej igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *