Kategorier
Får

Fårskinnen

Idag regnar det och jag eldar i kaminen och längtar till hösten. Tänkte passa på att visa våra fina fårskinn! Vill du kika närmare på något eller shoppa ett skinn så kolla under fliken ”Handla från Lilla Ekens gård”.

Skinnen finns i olika varianter, en del är lockiga och krulliga, andra mer fluffiga och tjocka. Ett mörkbrunt/svart skinn finns kvar, de andra är vita, beige, ljusgrå eller vita med grå detaljer.

Det här är det finaste skinnet av alla, riktigt stort och symmetriskt, vitt med en grå rand över hela ryggen. Så vackert!

Förra årets lamm blev väldigt ljusa eftersom vi hade en leicesterbagge. De flesta mammor är gotlandsfår som ger riktigt fina skinn.

Egentligen vill jag behålla alla skinnen själv och ha ett i varje soffa, ett i gungstolen, ett framför kakelugnen, ett nedanför sängen att sätta fötterna på, ett i Bodils korg… Hade jag en bebis skulle jag ha ett till barnvagnen och ett på golvet och ett i sängen.

Men vi måste dra in lite kulor på fåren också, så vi åtminstone går jämt upp.

Vi kan skicka skinnen på posten, eller så kommer du på besök och inspekterar dem irl, känner på dem ordentligt och passar på att fika med oss och hälsa på alla djur. Vi älskar besök!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *