Kategorier
Livet Lycka

Perfekta dagen börjar nu!

Eller jag vill nog påstå att den började igår – på förmiddagen fick jag en jättebra skjuts i ett jätteroligt jobb jag gör just nu. På eftermiddagen stängslade vi färdigt trädgården och städade undan allt skräp, alla pinnar och konstig bråte som samlats i trädgården och på altanen under vintern. En sån enorm lättnad! Om inte fönstren vore så skitiga skulle jag ställa mig och glo och njuta.

Ska visa staketet en annan dag (här ovan syns iaf grinden), det blev superfint och det känns så härligt att ha tomten inhängnad, mysigt på något vis. Dessutom hoppas vi ju att det ska stänga hönsen inne så vi slipper ha dem på vägen, hos grannen och i trädgårdslandet. Och att hunden – som sitter i fönstret och gråter när barnen hoppar studsmatta – kan vara obevakad i trädgården.

Nåväl – idag börjar i alla fall den perekta dagen. Vi öppnar loppisen för säsongen, och efter det åker jag till stan och går på fest och sover över.

Ja, egentligen var det nog bara det jag ville säga. Just det, ps. det är fint väder!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *