Trött på att näcka inför grannarna nu

IMG_9059 IMG_9060Tio dagar in i badrumsrenoveringen och mitt hår har aldrig varit skitigare. Första kvällen var det så mysigt att stå på verandan i mörkret och hälla varmt vatten över varandra. Men.

Just nu till exempel sitter jag och väntar på att det ska bli tillräckligt mörkt för en dusch – jag vill så gärna bara riva av det för att sen sjunka ner i fåtöljen framför brasan, men istället sjunker jag ihop nu för att sen behöva göra ett helt ohemult ryck om någon timme. (Sen är man ju inte direkt skyld bara för att det är mörkt, kör en granne förbi så står vi där i all vår prakt. Men det är inte så noga i och för sig.)

Man fattar ju att de var skitiga förr.

Renoveringsstatusen då: idag var snickaren här och la in värmegolvet. I helgen ska vi måla taket en sista gång, eller om det var någon slags primer vi skulle pensla på. I början av nästa vecka kommer våtrumsspärrmänniskorna, och planen är att Jonathan ska kunna börja kakla i slutet på nästa vecka. Sen måste snickaren komma tillbaka och fixa det sista. Sååå… två veckor kvar kanske.

 

One thought on “Trött på att näcka inför grannarna nu

  1. Tips: bygg en provisorisk utomhusdusch med slanor, presenning och vattenslang med duschmunstycke alt annan fiffig vattenanordning. Gjorde vi jämnt på scoutläger. Lär ju inte ta många minuter för er att slänga ihop i det tempot ni jobbar! Jonathan kanske har en stund över runt midnatt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *