Kategorier
Halleluja

Livet, lyckan, våren, såna saker

Varning för livsskryt! Det här inlägget innehåller två ”njuta” och tre ”perfekt”!

IMG_2868Jag vet att jag har skrivit det här förut, men det är så knäppt att det här liksom är mitt liv nu! I morse när barnen och Jonathan stack gick jag ner till fåren och gav dem mat och vatten och kollade till lammen, gick till hönsen och tog in lite ägg, släppte ut Bobo på en morgonkiss och stod och njöt en stund av vårmorgonen. Ja jag vet att det är fult, men ni vet ju hur ljuvligt det är ändå! Solen, fåglarna, luften, ja. Ni vet. Våren!

Sen städade jag lite, och det var kanske inte så kul, men ändå skönt efter förra veckans lamningskaos då även hela vårt hem blev kaos. Jag är en simpel människa men jag njuter verkligen när det är nystädat!

Sen käkade jag lunch och tog en sväng med Bodil, som var på strålande humör och sprang som en galning i det prassliga fjolårsgräset. Jag masade mig upp tilll vår grillplats där jag brukar ligga och slappa. Bodil jagade fjärilar (!) och jag såg årets första blåsippor (väl?).

IMG_2875

Sen tände jag en liten brasa i vår nya kamin i hallen (ska visa den sen när allt är klart). Det var mysigt att sitta där och äta äppelpaj och glo!
IMG_2877Okej, sen jobbade jag faktiskt en stund. Gjorde en telefonintervju med en av medförfattarna till den här helt fantastiskt fina boken:

DSC01727

Nu kommer barnen gående från skoltaxin (två prickar på vägen), så jag ska sluta jobba och gå ner och laga pasta. Alltså vilken perfekt dag! Vilket perfekt liv! Allt är perfekt!

DSC01734

4 svar på ”Livet, lyckan, våren, såna saker”

Bara fortsätt visa upp ditt perfekta liv, det inspirerar mig! Jag jobbar bara med en massa gnällspikar och flera vänner har det tufft just nu så jag älskar att höra att livet minsann kan vara underbart! <3

Så fint att höra! Såklart är inte mitt liv perfekt, men vissa dagar är! Hoppas du slipper gnällspikarna och att det lättar för vännerna snart! Våren är ju åtminstone en lisa för själen 🙂 Kram

Svara

Vad roligt att få höra om hur bra det går för er, i mina ögon har ni en riktig drömtillvaro och det är bra att ni njuter av den. Jag håller på och jobbar på min drömtillvaro och det är skönt att kunna få säga att man faktiskt har det riktigt bra utan att det kommer tråkmånsar som vill missunna en det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *