Kategorier
Besvikelser Livet

Det är tråkigt såhär års

Sorry för uselt bloggande, men januari är inte den mest inspirerande månaden. Man är pank, det är kallt, det händer inte så mycket kul – inte ens några vinterpromenader när solen skiner eftersom Bodil inte får röra sig.

Jag hade tänkt visa en bild från varje dag sen sist för att ni skulle förstå hur ointressant livet är, men ja, det faller på sin egen ointressanthet. Bilderna består mest av skärmdumpar på recept att använda som handlingslistor, en sida ur en bok med instruktioner på ett schackdrag som Sixten vill lära sig, såna saker. Bilder på bullar jag ätit och min äckliga tandkräm.

Den festligaste bilden föreställer Bodil i resterna av en gosedjursgris som hon fick igår. Hon älskar verkligen gosedjur, men lyckan blir kortvarig eftersom hon har så vassa tänder.

Snart hoppas jag kunna visa lite home makeover-bilder i alla fall, känner på mig att jag kommer göra något snart.

Hejdå, och förlåt!

(Och förlåt för att inlägget blev så fult, något har hängt sig och jag kan inte flytta på bilderna…)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *