I love mitt kontor

Har jag sagt att jag har börjat hyra en kontorsplats i Norrtälje?

I våras när jag hade fruktansvärt mycket jobb, och ändå lyckades jag inte jobba särskilt mycket, det var alltid något annat som behövde göras därhemma, höll jag på att få stresskollaps. Jag googlade efter en kontorsplats, hittade en barack i ett industriområde i Rimbo, och så detta underbara ställe!

Gammelgården i Norrtälje, en ljuvligt gammalt hus med glasveranda och kakelugnar och färskt bröd och alltid kakor i kaklådan och trevliga människor att fika och luncha med och någon som säger hej på morgonen och ser hur duktig man är när man sitter och jobbar.

Jag fick plötsligt så mycket gjort! Jag tror jag jobbar mer under en dag på Gammelgården än under en hel vecka hemma. All stress försvann också när jag kunde förlägga jobbandet till jobbet och sluta tänka på det när jag var hemma.

Just nu är jag bara här en dag i veckan, men det är helt lagom. Ofta är jag i Stockholm eller någon annanstans på jobb en annan dag i veckan, och tre vardagar hemma är precis vad jag behöver för att hinna med allt annat och hinna vara ensam hemma så mycket som jag önskar. Så otroligt nöjd med det här upplägget!

Så mysigt att fika på glasverandan – eller i trädgården!

PRICK NU är hösten som vackrast, skynda njut!

Kak- och snackslådan! Försöker att äta upp min hyra i kakor för att inte gå back.

Lånedator för den som inte orkar ta med sig en egen! (Dagens outfit reflekteras i fönstret.)

Okej, Norrtälje tidnings gamla lokaler är inte den charmigaste byggnaden i stan, men jag gillar ändå utsikten från mitt kontorsfönster!

Nu ska jag skriva en text om vinterodling och förbereda ett föredrag om radioproduktion (välkommen om du är i Norrtälje den 24 oktober), innan jag åker och hämtar Ines på ridningen. Vi hörs snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *