Tio bilder

Det här är en riskabel inläggsform eftersom man inte riktigt visar upp sina bästa bilder, om man säger så. Men här är – rakt av, inget urval – var tionde bild av de senaste 100 bilderna i min mobil!

Vi var på Tekniska muséet och Sixten satt länge länge och räknade algebra medan de andra barnen var i lekrummet. Ibland är det så svårt att förstå att han är nära släkt med mig.

Jag har köpt en 90-talsdoftande klänning ur HM:s Morris-kollektion, som är så fin! Nackdelen med 90-talsmodet (förutom att det mesta är fult) är att man blir strypt av det.

På Jonas födelsedag, efter att gästerna åkt hem, sjönk vi ner i soffan och kollade på Planet earth. Det var mysigt!

Dagen efter hade kusin Kalle 4-årskalas.

Och vi lekte i Vasaparken. Barnen tycker det är så kul att leka i lekparker sen de flyttade till landet, haha! Stadsungar tycker det är exotiskt att gå i skogen, det gör ju våra varje dag.

Polkabetor får väldigt många likes på insta pga så snygga!

Just det, jag har satt en surdeg också! På tiden, det har varit så mycket köpebröd från Ica nu – det är ju inte ens gott.

Jag köpte ett par läsglasögon för 40 kronor, jag tycker att jag ser dåligt när jag sitter vid datorn. Jag blev helsnurrig av dem, så än är det nog inte dags (kanske borde använda mina riktiga brillor lite mer dock), men jag låter dem ligga framme som ett litet medelåldersstilleben, tycker det ser så trivsamt ut!

Och idag var fårklipparen här och klippte alla damerna – här har hon just brottat ner Agneta och rakat magen på henne. De flesta får verkar tycka att det är helt okej att bli klippta, vissa verkar nästan njuta av det, medan några sprattlar och bräker som om man försöker döda dem. Men efteråt verkar alla nöjda, jag tror att det är skönt att bli av med den där tunga pälsen. Dessutom är det mycket skönare att bli kliad utan päls!

Och lilla Vera, se så fin hon blev! Helt marmorerad. Hon är verkligen liten, undrar om vi någonsin ska betäcka henne… Men om vi inte gör det får hon gå kvar som maskot! Hon är så otroligt nyfiken och framåt och gosig. Idag anmälde hon sig först till att bli klippt, och försökte sen att bli vald om och om igen när jag gick in i boxen för att hämta nya lurvbollar. Me! Me! Pick me!

2 thoughts on “Tio bilder

  1. Vilket härligt liv ni har skapat för er familj! Jag flyttade från Göteborg ut till mitt lilla hus på landet i Skåne, 30 mils flytt. Trivs jättebra. Men här är det bara jag, alla katter och höns. Saknar det där gemensamma familjeprojektet som ni verkar ha

    1. Hej! Jo det är härligt att vara en familj med ett gemensamt projekt. Men jag kan också sakna att vara ifred och bara behöva ta ansvar för mig själv och leva helt efter mina egna behov och önskningar och infall. Ibland önskar jag att det bara var jag, ett gäng katter och några höns 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *