Måndagen den 6 februari 2017…

… är inte en dag som kommer gå till historien direkt pga ej unik, men ändå ett trevligt exempel på vårt trevliga liv. Såhär:

DSC01481

På måndagar är Jonathan ledig och vi fixar hemma tillsammans. Jag mejlade och jobbade undan lite medan Jonathan tog morgonen och lämnade barnen. Sen stack vi ut och fixade lite med veden – nu är vi nästan klara med allt!

IMG_2214 Bodil tyckte det var kallt och satt mest på fyrhjulingen och väntade på att vi skulle gå hem så hon fick lägga sig på mattan framför brasan igen.

IMG_2216

Och det fick hon medan vi åt pasta…

IMG_2221… och fikade med semla (eller ja, semla och semla, grädden var inte vad den var i fredags om man säger så).

IMG_2226 Sen gick vi ner och gosade lite med fåren (här blir ju bilderna alltid väldigt dåliga pga dåligt ljus och stissiga får). Jonathan började bygga ett lock till varmbänken och jag fixade med fårens mat – vägde och höll på så att vi har bättre koll på hur mycket de verkligen äter. Nu i sista delen av dräktigheten är det ju viktigt att de går upp i vikt som de ska.

Barnen åkte skolskjuts hem för första gången idag, så vi gick och mötte dem vid stora vägen. De andra gick hem medan jag gick till bussen för att åka till…

IMG_2228… Norrtälje för en aw med min vän Karin. Å så fint! Vi drack stor stark och åt pommes.

IMG_2240 Vid åtta tog vi bussen hem igen, och det var månsken och snö när jag gick från bussen så jag behövde inte ens tända pannlampan.

IMG_2244Nu dricker vi te och kollar på Aktuellt. Ja, lite så kan en måndag se ut i det här lylliga livet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *