Mot Skåne

Först och främst: tack för er entusiasm och alla bra idéer angående workshops här på gården! Jag är helt exalterad över detta! En plan håller på att ta form, jag återkommer när allt fallit på plats. 

Jaha, vad gör ni idag? Jag ska skriva på förmiddagen, måste bli klar med en text om spaljering före helgen. Sen ska jag städa och laga en lammstek, och ikväll kommer svärmor och tar över befälet här hemma – för lagom till fredagsmyset sticker jag och Jonathan med nattåget till Skåne! Vi ska besöka Mandelmanns trädgård, äta gott på Gröna äpplet i Kivik och sova på badhotellet. Det känns helt overkligt lyxigt alltihop! Jag älskar att åka tåg för det är så kravlöst – flera timmar i lugn och ro, man kan inte göra något annat än att läsa. Eller sova, om det är nattåg, jag sover så gott på tåg!

För resten, kolla hur trädgårdsböckerna såg ut på 80-talet! Det var före de inspirerande coffeetable-böckernas tid.

”För nybörjaren är den enkla U-formen lättast och då den dessutom är prydlig i nästan vilken omgivning som helst borde det knappast finnas anledning att lägga ner möda på exempelvis verrierpalmetter eller gauchepalmetter…” … snark…

Trevlig helg på er hörrni!

 

2 thoughts on “Mot Skåne

  1. Ni kommer säkert ha en fantastiskt skön helg här i Skåne- Kan rekommendera Mandel & Målla i Kivik för kanongoda raw food kakor.
    Synd ni inte är här nästa helg för då är det Äppelmarknad i Kivik som brukar vara värt ett besök, och så har de skördefest på Mandelmanns

    1. Tack 🙂 Ja det var ju dålig planering (med tanke på stormen Knud dessutom), men det blir nog bra ändå! Tack för kaktips!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *