När jag flög i luften

Jomen ladutaket som jag la förra sommaren har alltså flaxat upp i ett hörn. Mycket irriterande, och dessutom på ett sånt ställe så att vi skulle bli tvugna att resa hela byggnadsställningen för att fixa det. Tills vi upptäckte att grannen köpt en skylift!

20160710_141434 Här är jag på väg upp med full fokus på styrspakarna. Grannen hade skrämt Jonathan, som skrämde mig, med att säga att korgen kunde välta, men att jag såklart skulle vara fastspänd. Men det var bara ljug.

20160710_142710Helt ärligt var det en baggis, inte läskigt alls, men väldigt kul såklart, och Jonathan som är höjdrädd var oroligt imponerad. Grannen som alltså gör sånt här for a living tyckte nog att vi tog i lite, som tjoade och skrek och skulle fota och filma allt.

IMG_8381Ja, så var man här igen. Välbekant att stå i någon omöjlig arbetsställning och försöka pressa ner en sån där jävla plåtskruv. Men det gick fort och lätt att laga. Filmade lite innan jag sänkte ner mig, om ni vill se hur det ser ut hos oss när grönskan invaderat:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *