Ni är i alla fall snälla

Det är kanske inte så många som läser min blogg (vad jag vet?), men ni är i alla fall snälla. Idag läste jag den här briljanta bloggen på Nöjesguiden, med den här varningen i kommentarsfältet:

Kommentarer på nöjesguiden.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasistiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas. Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Gulp va!

Bild 2014-11-06 kl. 09.14
Photo booth-premiär. Onaturlig pose pga ville ha med ljusen på bilden, plus är egentligen för gammal för selfies.

One thought on “Ni är i alla fall snälla

  1. Jag tror inte självutlösare räknas som sefie, oldie (eller vänta, var det ett personligt påhopp? Blir jag portad nu? Lovar att jag är snäll egentligen) (även om det lite verkar som att jag kommentarsspammar din blogg just nu) (eller alltså, vadå verkar, jag gör det).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *